Szponzoraink

KIEMELT TÁMOGATÓK

 

OTP Nyrt.
1051 Budapest, Nádor u. 16.
www.otp.hu


MOL Nyrt.
1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18.
www.mol.hu

 

 

ARANY FOKOZATÚ TÁMOGATÓK

 

 ALSÓTEKERESI DÍSZFAISKOLA Kft. – Dr. Barabits Elemér
8130 Enying, Fenyő u. 4.
Tel: 06-22-572-018
info@altekfa.hu, www.altekfa.hu

Az Alsótekeresi Faiskola Kft. Magyarország egyik legnagyobb faiskolája, ahol nagy választékban termesztünk többször átültetett sorfákat, parkfákat, cserjéket, fenyőféléket, valamint konténeres növényeket.  Ezen kívül nagy hagyománya van faiskolánkban a rózsa és a gyümölcsfa termesztésnek is.

 

 DZSUNGELORSZÁG KFT. – Lobitz Ákos ügyvezető igazgató
9200 Mosonmagyaróvár, Barátság út 8/a
Telefon: 96/566-118
info@dzsungelorszag.hu, www.dzsungelorszag.hu

Dzsungelország- ahol az álmok valóra válnak !Bizonyára Önnek is régóta dédelgetett vágya, hogy kertjéből igazi édenkertet varázsoljon, de nem tudja hol és hogyan kezdjen hozzá. Ne keressen tovább, végre rátalált kertjének szakértőire! Szakmai képzettségünk, tapasztalatunk és technikai hátterünk lehetővé teszi, hogy még a legigényesebb elvárásoknak is megfeleljünk. Ambiciózus, fiatal munkatársaink a kert szerelmesei, munkájuk egyben a szenvedélyük is, rendszeresen vesznek részt szakmai továbbképzéseken, nemzetközi kiállításokon, hogy az ott szerzett ismereteket hasznosítani tudják talán éppen az Ön kertjében is.10.000m2-es mosonmagyaróvári  árudánkban nem csak a szakemberek ajánlásával árusított kiváló minőségű növények közül válogathat, de a már meglévő növényei ápolásához, a megépített kertek gondozásához  szükséges praktikus ötletekkel,  szakmai tanácsokkal is ellátjuk.Hogy az egyre nehezebb gazdasági helyzetben  versenyképesek tudjunk maradni, és garantáltan egészséges növényeket tudjunk árusítani, növényeink nagy részét magunk szaporítjuk, neveljük, választékunk bővítése érdekében azonban több nemzetközileg is elismert hazai és külföldi termesztőtől is vásárolunk..Kertépítés és kertfenntartás terén szerzett hosszú éves tapasztalattal, referenciákkal rendelkezünk.  Az évek során megépített magánkertek és közterületek  tulajdonosainak  elégedettsége a garancia jövőbéli munkáinkhoz.

 

FŐKERT NONPROFIT Zrt. – Szabó József
1073 Budapest, Dob u. 90.
Tel: 342-5330, 322-7032
E-mail: kertig@fokert.hu
Budapest kiemelt területeinek fenntartása. Termesztő telepünkön egynyári és kétnyári virágok előállítása, cserjék szaporítása, nevelése.

 

 HUSQVARNA MAGYARORSZÁG Kft. – Held Norbert
1044 Budapest, Ezred u. 1-3.
norbert.held@husqvarna.hu, www.husqvarna.hu

 

KITE Zrt. – Galánfi Gergely
Környezetápolás-technikai Üzletág
4181 Nádudvar, Bem J. u. 1.
Tel: 54/525-601, 30/955-8004
www.kite.hu, galanfigergo@kite.hu

 

MOBILANE Kft. - Csibi Katalin - termékmenedzser
4031, Debrecen, Diófa u 10.
Telefon és fax:+36 20 800 1088
mobilane@mobilane.hu, www.mobilane.hu

Cégünk egy holland – magyar vegyesvállalat, mely Debrecenben készít borostyán kerítéselemeket. Ez egy újszerű termék, mely nagyon népszerű Németországban, Hollandiában, Angliában. Mi szeretnénk, ha Kelet-Európában is sok-sok helyen tudnánk viszontlátni, akár mint sövénykerítést, akár zöld homlokzati elemként.  Cégünk kicsi, hatékony. Igyekszünk kereskedelmi partnereinkkel, vásárlóinkkal hosszútávon kiegyensúlyozott kapcsolatot fenntartani. Fontos számunkra, hogy a lehető legtöbb felület élő zöld legyen!

 

EZÜST FOKOZATÚ TÁMOGATÓK

 

ALLINGER KERTÉSZET – Árvay Tibor
5720 Sarkad, Batthyány utca 27.
arvai.tibor@upcmail.hu

 

ARCHINEMUS Kft. – Győri András
1112 Budapest, Hetény u. 12.
Tel: 06-1/789-66-94
E-mail: gyoriandras@upcmail.hu

Az Archinemus Kft. táj- és kertépítészeti, valamint építészeti tervezéssel foglalkozó fiatal, szakmailag elhivatott vállalkozás. A céget – 5-8 éves szakmai tapasztalattal – Győri András tájépítész és Győri Balázs építész alapította 2009-ben. Célunk, hogy tevékenységünk által olyan tervek, illetve megvalósult munkák szülessenek, melyek hozzájárulnak Magyarország táji, települési arculatának fejlődéséhez, a hazai környezetkultúra felemeléséhez. Terveink, munkáink között szerepelnek a legváltozatosabb méretű és karakterű magánkertek, családi házak, közösségi terek, települési közpark és utcarendezések, irodaház kertek, öko-gazdaság komplex építészeti és kertépítészeti rendezése, sportpályák, játszóterek kialakítása …stb. A feladatokat minden esetben következetes szakmai alapossággal kezeljük és oldjuk meg, hogy a végeredmény messzemenően megfeleljen a kor, a T. Megbízók és a magunk által támasztott követelményeknek. Amennyiben túlzó külsőségektől mentes, ugyanakkor esztétikus és gazdaságosan megvalósítható tervekre, fenntartható épített környezetre, illetve ilyen irányú szaktanácsadásra van szüksége, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal!

 

BARACK-VIRÁG Kft. (MAKEOSZ) - Kosztka Ernő
2822 Szomor, Kodály u. 10
Tel: 70/70-27-890
barack-virag@szomornet.hu, www.barack-virag.hu
MAKEOSZ, a minőségi kert garanciája!

 

 ETTER Kft. - Etter Katalin ügyvezető igazgató
1098 Budapest, Dési H. u. 24.
Tel.: 280-2308, 30/948-8541 (Etter Katalin)
www.etterkft.hu, E-mail: etterkft@enternet.hu

Cégünk 1990 óta foglalkozik virághagymák és parkosításra szánt többféle fűmagkeverék forgalmazásával. Etter Katalin pedig 40 éves tapasztalattal áll a vásárlók rendelkezésére. Nagy választékkal, jó minőséggel, szaktanácsadással segítjük partnereinket a fajtaválasztásban.

 

KERTFOK Kft.  – Tárnai Lászlóné
8600 Siófok, Wesselényi u. 96.
84 / 310-345
kertfok@kertfok.hu

„Küldetésünk, hogy a dísznövény termesztés és zöldterület gazdálkodás terén minőségi szolgáltatást nyújtsunk vevőink számára, miközben az elért pénzügyi eredmény folyamatos fejlődést biztosítson a Kertfok Kft. számára.
Feladatainkat erkölcsileg és anyagilag elismert, képzett munkavállalókkal végezzük, akik elkötelezettek a hatékonyság folyamatos javítása, környezetünk megóvása és a szakmai hírnév öregbítése mellett egyaránt.
Jövőképünk, hogy a Dél-Balatoni régió meghatározó piaci szereplőjévé váljunk."

 

GARDEN-MED Kft. – Halász Orsolya
2040 Budaörs, Őszirózsa u. 3.
30/600-41-87
E-mail: garden-med@garden-med.hu

 

GYERMELYI KERTÉPÍTŐ Kft. - Hullár Norbert
2821 Gyermely, Szomori út 3.
Tel: 06/20 454-8333
E-mail: gyermelyikert@gyermelyikert.hu

A családi kertek szakértője, a MAKEOSZ tagja

 

GYENES KERTÉSZET - Gyenes István
6000, Kecskemét, Körösi Hegy 93.
06-30/9989-744
gyenesistvan6@freemail.hu

Egynyári, kétnyári palánták,évelők nagy mennyiségben,kis,nagykereskedők részére. Forgalmazás Önkormányzatok részére."Hírős Kertészek Egyesület tagja vagyunk.Családi vállalkozás,célunk a környező települések Önkormányzatainak parkjainak virágpalánta ellátása.

 

HOLLAND PÁZSIT – Papp Ákos
1094 Budapest, Balázs Béla u. 34/B.
Mobil: +36 (30) 502 9348, Fax: +36 (1) 801 2992
info@hollandpazsit.hu

A Holland Pázsit egy különleges gyepszőnyeg, mely az egyedülálló holland szabadalomnak köszönhetően a valódi pázsit minden pozitív tulajdonságával rendelkezik. Megjelenése, tapintása megszólalásig hasonlít a valódi fűéhez, azonban semmilyen gondozást (nyírást, locsolást) nem igényel. Kiváló megoldás teraszokra, kisbabák mellé. Telepítése gyors és könnyű, nem igényel nagy előkészületet. Anyaga lég- és vízáteresztő, így az alatta lévő föld él, nem dohosodik. beruházása kevesebb, mint 2 év alatt megtérül, mivel évente 1200 liter öntözővizet spórol meg vele! Télen-nyáron zöld, és az állatok sem tesznek benne kárt. Eső után 15 perccel újra száraz. 6 év kültéri garancia! Pár órás munka után évekig gyönyörködhet az állandó szépségű, mindig hibátlan pázsitszőnyegében! Hiszen a Holland Pázsit amellett, hogy megőrzi a valódi pázsit előnyös tulajdonságait, megkíméli Önt a kellemetlenségektől is: NEM KELL NYÍRNI. NEM KELL LOCSOLNI. NEM SZÁRAD KI. NEM GAZOSODIK. NEM ALLERGIZÁL. Különböző típusaink közül válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt, és télen-nyáron élvezheti a rendezett udvar látványát!

 

KOMPAN Képviselet - Kenéz János
1113 Budapest, Bartók Béla út 152.
Tel: 481-0620, Fax: 481-0622
www.kompankepviselet.hu, www.kompan.com, E-mail: kompan@kompankepviselet.hu

A dán Kompan már több, mint 30 éve gyárt játszótéri berendezéseket, és 17 éve van jelen Magyarországon. Tevékenységünket sok millió boldog gyermek, több ezer játék, több száz játszótér, és sok elégedett ügyfél bizonyítja az ország minden pontján. Játszótereink között mindenki megtalálja a z igényeinek és a pénztárcájának megfelelő berendezéseket, legyen szó játszótérről, sportpályáról, gördeszka pályáról vagy fitnesz parkról. . Fa fém, műanyag vagy hálós, hagyományos vagy modern, színes vagy natúr színű berendezésekről. Minden berendezésünk megfelel az érvényben lévő előírásoknak, melyről független minősítő szervezet által kiállított tanúsítvánnyal rendelkezünk. A játszóterekre a garanciaidő típustól függően 5 vagy 10 év. A garancia teljes körű. A játszótéri berendezések forgalmazásán túl teljes körű szolgáltatást végzünk a szaktanácsadás, tervezés, kihelyezés és karbantartás területén is.    

 

JÓ FÖLD - PAX 96 Kft. – Hegedűs Ágoston
6000 Kecskemét Platán u.57.
Telefon és fax: 06-20/4248 398, 06-76/471 672
E-mail: jofold@jofold.hu
Honlapcím: www.jofold.hu
Telephely: 6000 Kecskemét Kisfái /b

JÓ FÖLD KERTÉSZETI FÖLDKEVERÉKEK

  • gyártása, forgalmazása
  • tartós hatású tápanyaggal ellátva 50-350 napig
  • profi és hobbi kertészeknek
  • szaporításhoz, zöld- és virágzónövényekhez,
  • lágy- és fás szárú növényekhez.

A web áruházunkban az ON-LINE ISKOLÁSKERT ismerteti az egyes keverékek jellemzőit és felhasználási javaslatokat

 

 PATAKI KERTÉSZET - Patakiné Csuta Krisztina
2858 Császár, Kossuth L. u. 46.
Tel: 30/9946-013, 34/376-194
patakikerteszet@freemail.hu

A cég 20 éve termel egynyári virágpalántát, vásárlóink az önkormányzatok, parképítők, kertészeti árudák. Jó minőségű, fajtaazonos növények elérhető áron!

 

PRENOR Kft. - Izer Gábor ügyvezető igazgató
9707 Szombathely, Béke tér 1.
Tel: 94/528-320 528-310, Fax: 94/314-893
E-mail: prenor@prenor.hu , www.prenor.hu


PRENOR Kertészeti és Parképítő Kft. az ország egyik legnagyobb, nagy hagyományokkal rendelkező díszfaiskolája. Jelenleg kb. 240 ha-on folytatunk díszfaiskolai termesztést, itt több, mint 800 növény faj- illetve fajta egyedeit állítjuk elő a szaporítóanyag mérettől a többször iskolázott, koros növényekig. Cégünk a díszfaiskolai termesztés és értékesítés mellett parképítéssel és parkfenntartással is foglalkozik. Külön szeretnénk kiemelni, hogy 2008-ban a Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny győztesének, Szombathely városának jelentős részén mi végezzük a parkfenntartási munkákat. A PRENOR Kft importőre és forgalmazója a Scotts cég műtrágyáinak (pl a gyepek táplálásában minden igényt kielégítő Díszpark (Landscaper Pro) termékcsalád, valamint a növénytermesztők körében rendszeresen használt szabályozott tápanyagleadású és vízoldható műtrágyák), melyeket országos viszonteladói hálózatunk mellett már Webáruházunkban (www.prenor.eu/scottsshop) is megvásárolhatnak. A faiskolai termesztéshez szükséges segédanyagokat, gépeket szintén megtalálja nálunk. Saját-és partnerárudáinkban az ország több pontján szeretettel várjuk. Nálunk megtalálja mindazt, amire kertje szépítéséhez szüksége lehet!

 

 SZARVASI ARBORÉTUM (BCE) – Somlyai Márta
5540 Szarvas, I.k.k. 9. sz.
Tel: 66/312-344, Fax: 66/311-103
E-mail: pepikert@pepikert.hu, www.pepikert.hu

A Szarvasi Arborétum Magyarország egyik legnagyobb arborétuma, a gyűjteményes történeti kert legszebb példája. Növényzetében közel 1.600 faj, fajta és változat található. Közkedvelt kirándulóhely, amely oktatási és kutatási feladatokat is ellát. Génbank és egy része országos fenyő törzsültetvény. A génbanki növények száma összesen 231 db (133 zárvatermő és 98 nyitvatermő), a törzsültetvényben 77-féle nyitvatermő taxon található. Történetileg a tájképi kertek egy különlegesen szépen megvalósult egysége, amelyet a Bolza-család alakított ki az 1800-as években.

 

SPITZMÜLLER KERTÉSZET - Spitzmüller Sándor
3300 Eger, Kálnoki u. 36.
30/945-21-15
E-mail: spitzi@vipmail.hu

A cég elsősorban egynyári, kétnyári növények, őszi cserepes krizantém termesztésével foglalkozik. Az üvegházban megtalálható még az ámpolnás növények változatai.

 

SZENZENSTEIN KFT. - Szenzenstein Mihály
2317, Szigetcsép, Fő u. 52.
30/940-46-11
Email: szenzicsaba@invitel.hu

Egynyári és kétnyári palánták termesztése

 

TURCSÁNYI MIKLÓS
3300 Eger, Bródy S. u. 1.
Tel: 20/331-80-36
ingatlancentrum@freemail.hu

Több, mint 40 éve készít  táj és okleveles kertépítészként környezetrendezési terveket, a kis üdülő és házikertektől az intézménykerteken át akár a településrendezési tervekig. Egyre népszerűbbek a falufejlesztési tervek, melyekből idén tucatnyit készítettünk pályázati háttéranyagként 100%-os EU támogatású projektekhez, pihenő és díszparkok. Utóbbi az új, és szigorú játszótéri szabvány életbelépése miatt aktuális és keresett. A tervezés mellet építészkamarai tagként szakértői, szaktanácsadói tevékenységre is kész vagyok.

 

VITAFLÓRA Kft. - Bara István ügyvezető igazgató
8248 Nemesvámos, Pap István u. 45.
Tel: 88/505-750, Fax: 88/505-751
www.vitaflora.hu, E-mail: mail@vitaflora.hu

A VITAFLÓRA növénytápoldat-család gyártását és forgalmazását a magyar tulajdonban lévő VITAFLÓRA Kft végzi. A tápoldatok gyártása a nemesvámosi telephelyen a 10 éve épített és azóta többször bővített üzem- és raktárcsarnokban történik.

Az első VITAFLÓRA márkanevű növénytápoldatok 1983-ban jelentek meg a piacon. A társaság kutatómérnökei azóta újabb tápoldatokat fejlesztettek ki, melyeket szakkertészetekben történő tesztelés után hoztunk forgalomba. A kezdeti hat tagból álló tápoldatcsalád további hat taggal bővült, így jelenleg 12 különböző összetételű folyékony tápoldatot kínálunk a felhasználóknak.

A VITAFLÓRA tápoldat-család fejlesztésének, gyártásának és forgalmazásának alapvető szempontja a minőség és a megbízhatóság. Minden munkafázis legfőbb célkitűzése, hogy a VITAFLÓRA Kft-től csak olyan tápoldatok kerülhessenek a felhasználókhoz, amelyek a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. A VITAFLÓRA Kft minden lakásban, balkonon, kertben és parkban ápolt növényhez, a növénycsoport igényeinek megfelelő tápoldatot gyárt. A Vitaflóra tápoldatok kiváló minőségű növénytápanyagok, rendszeres használatukkal biztosított az erőteljes növekedés, színpompás virágzás, üde zöld gyep és sövény.

A Vitaflóra Kft, mint magyar növénytápoldat-gyártó, nagyon fontosnak tartja környezetünk szebbé tételét, ezért kezdetektől fogva szponzora a Virágos Magyarországért és a Virágos Balaton mozgalomnak.

 

ZSIGÓ GYÖRGY – növényvédelmi szakmérnök
Tel: 30/ 947-4376
zsigogy@gmail.com, www.zsigogyorgy.hu

 

 

BRONZ FOKOZATÚ TÁMOGATÓK

 

CSODAKERT MAGAZIN - Baráth Éva marketing manager
1124 Budapest, Tornalja u. 13.
Tel.: 30/261-7489, Fax: 202-2510
E-mail: barathe@t-online.hu, www.csodakertmagazin.hu

A Csodakert havonta megjelenő színes magazin a kert szerelmeseinek. Gyönyörű képek, megvalósítható ötletek, növényújdonságok várják a hobbykertészeket. Tájékozódjon a lapról a http://csodakertmagazin.hu oldalon!

  

EVERRIS INTERNATIONAL B. V. Magyarországi Képviselete
2092 Budakeszi, Erkel u. 26.
Képviselő: Zsigó Gábor
Kapcsolattartó: Mayerhoffer Attila
Elérhetőség: 30/396-12-52, fax: 23/451-236
attila.mayerhoffer@scotts.com, www.scotts.hu

 

FARMER 2001. Kft. - Nagy Márta
1188 Budapest, Szálfa u. 67/c.
Tel/fax: 290-9884
E-mail: flower@farmer.hu, farmer.hu

  • Virágvetőmag és palántaforgalmazás: Sakara, Benary, Genetics, Goldsmith, Nordic, Ornamenthale, Silze, Lazzari cégektől.

 

HOROSZCOOP Kft.
2220 Vecsés, Széchenyi u. 90.
29-550-750, fax: 29-550-741
www.horoszcoop.hu, horoszcoop@horoszcoop.hu

Az 1989-ben 100%-os magyar tulajdonnal alakult HOROSZCOOP Külkereskedelmi Képviseleti Kft. számos, a saját területén világelsők között számon tartott multinacionális gyártót képvisel Magyarországon. A társaság fő profilja a szerződött gyárak termékeinek kizárólagos értékesítése, szervizelése, alkatrészellátása és a technikai információs háttér biztosítása. Japán, német és amerikai piacokon kapcsolatokkal rendelkezünk speciális gépek és alkatrészek beszerzéséhez. 

 

KÁRPÁTI KERT – Kárpáti Gábor
2083 Solymár, Kálvária 4/a
30/385-73-03
gardengroup.hu, karpati.gabor@gardengroup.hu

Cégün széles választékban termeszt balkonnövényeket illetve ágyáskiültetésbe felhasználható egy és kétnyári dísznövényeket. A korszerű, gyors ültetést biztosító 24-28tálcás nevelésű ágyásnövényekre különös hangsúlyt fektetünk. A természtésen felül fenntartunk 500-600 fajtából álló saját bemutató kertet. A kert egyik célközönsége a város gazdálkódás ahol évrő- évre igyekszünk az új technológiákat fajtákat bemutatni, elemezni. Válalkozásunk több éve foglakozik a virágpiramisok, ámpolnák beültetésével melyeknél az elmúlt évben szintén több  szikeres összeültetést sikerült tesztelnünk

 

 KERTBARÁT MAGAZIN – Algeier Wendy
1141 Budapest, Mirtusz u. 2.
Telefonszámok: 273-2290, 273-2292, 273-2293
E-mail: algeier.wendy@kerteszetesszoleszet.hu
Honlap: www.kertbaratmagazin.hu

A kéthavonta megjelenő lap a kert barátainak, műkedvelő kertészeknek, fogyasztóknak szól.Témái a növényszerető, természetkedvelő olvasókhoz szólnak, hazai és külföldi kerteket, növénygyűjteményeket, növényeket, a növényvilág különlegességeit mutatják be. Kertkultúrát közvetít és tanít, ismert és kevésbé ismert emberek kertjeibe kalauzol. Megmutatja a kertépítés különös feladatait, bevezet a virágkötészet kulisszatitkaiba, beszámol jelentősebb virágkötészeti rendezvényekről, hazai és külföldi, a nagyközönségnek szóló kertészeti eseményekről. A kerti termékek feldolgozásához, tartósításához a gasztronómiai rovat ad ötleteket, az időszerű kerti munkákat képes rovat sorolja föl.
A kiváló minőségű, eredeti fotókkal bőven illusztrált magazin igényes olvasni- és látnivalót kínál a hazai piacon egyedülálló szakmaisággal szerkesztett színes kiadványban.

     

 KOVÁCS KERTÉSZET – Kovács Lászlóné
6066 Kecskemét, Hetényegyháza, Belsőnyír, 295.
30/645-69-41
bnyir@t-online.hu

Muskátli, balkon növények, egy kétnyári palánták termesztése, kis nagykereskedelem forgalmazása.
Szolgáltatásaink: Mikulásvirág, Balkonnövények, Egy, kétnyári palánták, Évelők forgalmazása önkormányzatok részére kedvezményes árakkal. „Hírős Kertészek Egyesültének" tagja vagyok, törekszünk a kiváló minőségű növényanyag termesztésére. Családi vállalkozás, célunk a környező települések Önkormányzatainak parkjainak virágpalánta ellátása.

 

KÁLLAI DÍSZFAISKOLA - Kállai Márta
6066 Kecskemét, Majális utca 4/2
76/482-603
info@kallaidiszfaiskola.hu, www.kallaidiszfa.hu

Díszcserjék,gömbfák,törzses kialakítású gömbfák  nagy mennyiségben,kis,nagykereskedők részére.Forgalmazás Önkormányzatok részére."Hírős Kertészek Egyesület tagja vagyunk, célunk a környező települések Önkormányzatainak parkjainak szépítése.

 

2016-ban is díjazták a legvirágosabb településeket
November 18-án, Kaposváron osztottuk ki Virágos Magyarország 2016 díjakat és különdíjakat. Elismerésben részesültek... tovább
Mosonmagyaróváron és Dunakilitin járt az Európai Virágos Városok és Falvak versenyének zsűrije
2016 júliusában huszonhatodik  ... tovább

Mert közös a Világunk - Környezetszépítő akció az esélyegyenlőség kertjében
Öt éve sikeres a Városgondnokság  ... tovább