Nyíregyháza

Van egy város Magyarországon, amely szorgalmával, tenni akarásával, az itt élő emberek kitartó munkájával egy álmos kis településből pezsgő életű, sokszínű megyeszékhellyé lett. Egy város, mely vendégszeretetével, adottságaival, hangulatos belvárosával, műemlékeivel, sokszínű kulturális életével vonzza látogatóit.

Messze földön híres állatpark, fürdők, múzeumfalu, pezsgő kulturális élet, fesztiválok, ifjúsági programok, és még sok-sok látnivaló, program csábít minden korosztályt.

Úszó- és repülő alkalmatlanságok versenye

Cantemus Nemzetközi Kórusfesztivál

SóstóSer Feszt

VIDOR Fesztivál

Kóstolja meg…! Hagyományok, ízek, nemzetek

Márton napi vígasságok

Közismert, hogy a Nyíregyházán élők elkötelezett hívei a környezetvédelemnek és a Föld megóvásának. 2011-ben a város Arany Hangya-díjat kapott, valamint Kerékpáros-barát település címet nyert, 2012-ben kiérdemelte a WWF Föld Órája Fővárosa címet.

A városlakók részt vettek a „TEszedd 2014 – Önkéntesen a tiszta Magyarországért!" országos akcióban is.

2011. márciustól valamennyi családi házas övezetben szelektíven gyűjthetik Nyíregyháza lakói a biohulladékot, 2012-ben üzembe helyezték a komposztáló telepet.

Nyíregyháza folyton változik, mégis van, ami mindig ugyanaz marad: az itt élők lelkesedése, kedvessége és vendégszeretete, mellyel városukba várják a vendégeket. 

24. alkalommal díjazták a legvirágosabb magyar településeket
Több, mint 300 település közül idén Veszprém és Lajoskomárom nyerte el a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny fődíját... tovább
Európai díjkiosztó ünnepség Podcetrtekben
Európa kilenc országának és több mint háromszáz képviselőjének részvételével a szlovéniai Podcetrtek településen ünnepélyes keretek között... tovább
Borbás Marcsi a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny új fővédnöke
A Magyar Turisztikai Ügynökség marketingkommunikációért felelős vezérigazgató-helyettese... tovább