Legyen a szponzorunk!

Legyen a szponzorunk!

Tisztelt Olvasó, jövendőbeli Támogatónk!

A Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny legeredményesebb résztvevőit a bírálatok alapján Szervező Bizottságunk, díjkiosztó ünnepség keretében megjutalmazza.

A korábbi évek gyakorlata szerint a hazai díszkert kultúra körébe tartozó jeles cégek: vállalkozások, termesztők, termelők felajánlott díjaikkal segítették a versenyzők díjazását.

A verseny célja:
"A kultúrált, környezetbarát, vendégváró országkép kialakításának elősegítése, a településkép esztétikus megjelenítése, növényekkel történő díszítése, a környezetvédelem és környezetgazdálkodás az ökológia követelményeire tekintettel. Új zöldfelületek, parkok, fasorok létesítése, fenntartása, kulturált, egészséges környezet kialakítása, közterek, utcák, épületek, intézmények virágosítása, növénykiültetések a lakosság bevonásával, részvételével, továbbá a település műemlékeinek, épületeinek, turisztikai és kulturális értékeinek megőrzése, fejlesztése és a gyomnövények irtása."

Ha az Ön cége egyetért céljainkkal és tevékenységi köréből eredően bármely eszközzel, tárggyal, növényekkel, magvakkal, géppel, szerszámmal, szaktanácsadással, tervezéssel stb. – esetenként mintegy 50-100 ezer Forint értékben – módjában áll versenyünk támogatása, a következőket tudjuk felajánlani:

  • a Virágos Magyarországért környezetszépítő verseny jelen web-oldalán, a verseny eredményhirdetését követően (az év októbere), 1 éven keresztül olvasható lesz az Önök által megírt 5-10 mondatos cégismertető, logó, elérhetőségeik és közvetlen e-mail kapcsolat teremthető cégükkel,
  • saját honlapjukra mutató link elhelyezése,
  • lehetőséget adunk az őszi díjkiosztó ünnepségünkön való személyes részvételre is, ahol prospektusokkal, esetleges kis virágbemutatóval, apró reklámajándékokkal is alkalom kínálkozik a cég bemutatkozására,
  • a szponzoráló cég nevét megjelentetjük a versenyt szintén támogató Kertbarát Magazinban és Csodakert Magazinban is.


Kérjük, legyen a szponzorunk!

Ha sikerült felkeltenünk szíves érdeklődését, akkor kérjük, itt töltse le adatlapunkat, azt mentse el saját gépére és kitöltés után kérjük juttassa vissza az ott megjelölt e-mailcímre. Előre is köszönjük.


További információ:
Solymos Mónika – a Virágos Magyarországért Szervező Bizottság titkára, Tel: 06 1 20/337-5947
dr. Bocsi Andrea – Virágos Magyarországért Nemzeti koordinátor, Tel: 06 1 488-8682

2016-ban is díjazták a legvirágosabb településeket
November 18-án, Kaposváron osztottuk ki Virágos Magyarország 2016 díjakat és különdíjakat. Elismerésben részesültek... tovább
Mosonmagyaróváron és Dunakilitin járt az Európai Virágos Városok és Falvak versenyének zsűrije
2016 júliusában huszonhatodik  ... tovább

Mert közös a Világunk - Környezetszépítő akció az esélyegyenlőség kertjében
Öt éve sikeres a Városgondnokság  ... tovább