Jászboldogháza

Jászboldogháza Jász-Nagykun-Szolnok megye nyugati határán fekvő település. A Zagyva és a Tápió folyók éppen csak érintik a község határát.

1673 fő él  településünkön, s ha valaki hozzánk érkezik, és eltölt itt néhány órát, megmártózik a kellemes vizű, örökzöldekkel és rózsákkal beültetett, parkosított strandunkon (20.457 m2), - azt mondja, ez egy nyugodt, boldog sziget. Szívesen jönnek ide lakni az emberek, mert szép, kulturált, virágos környezetű település Jászberénytől 17 km-re, Szolnoktól 40 km-re. A község vasútvonalon és közúton érhető el.  A község katolikus temploma 1930-ban épült.  Óvodánk, iskolánk mindent megtesz, hogy a boldogházi gyermekek sikeres felnőttekké váljanak. A tornacsarnokunkban a gyerekeken kívül a felnőttek is rendszeres sportolnak, és rendelkezünk egy focipályával is. A településen lévő közintézményeink pályázati támogatásból felújításra kerültek.

A civil szervezetek száma az utóbbi években megnőtt. Ez nagyszerű, hiszen a kis közösségek aktivitása a település életére jótékony hatással van. A 10 civil szervezet, mintegy katalizátor úgy dolgoznak, együttműködve az önkormányzattal Őrzik településünk nyugalmát, biztonságát, szépítik a parkokat, utcákat, programokat biztosítanak gyermekeknek, fiataloknak és az „ezüstkorúaknak".

A boldogháziakat a szülőföld szeretete, az igényesebb élet utáni vágy ösztönzi.  

24. alkalommal díjazták a legvirágosabb magyar településeket
Több, mint 300 település közül idén Veszprém és Lajoskomárom nyerte el a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny fődíját... tovább
Európai díjkiosztó ünnepség Podcetrtekben
Európa kilenc országának és több mint háromszáz képviselőjének részvételével a szlovéniai Podcetrtek településen ünnepélyes keretek között... tovább
Borbás Marcsi a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny új fővédnöke
A Magyar Turisztikai Ügynökség marketingkommunikációért felelős vezérigazgató-helyettese... tovább