Dísznövény szakkiállítás és vásár
A tavasz legnagyobb kertészeti rendezvénye, a Dísznövény szakkiállítás és vásár idén április 24.-26-ig (péntektől vasárnapig)kerül megrendezésre.

A Budapesti Corvinus Egyetem Budai Campusa idén 22. alkalommal rendezi meg 2009. április 24-26. között a Dísznövény 2009 Szakkiállítás és Vásárt. A péntektől vasárnapig tartó, a budapesti tavasz legnagyobb kertészeti szakkiállítása és vására önálló turisztikai vonzerővel bíró rendezvény, mely nemcsak a kiállítók és a budapesti közönség körében kedvelt szabadidős program, hanem egyre több látogatónk érkezik Budapest környékéről és határon túli területekről egyaránt.
Ezért a Volánbusz Zrt. 50%-os menettérti buszjegy kedvezményt biztosít a Pest megyéből érkező vendégek részére.

A Budai Arborétum virágzó, 7 hektáros parkjában Magyarország teljes kertészeti- és dísznövény kínálata felvonul: Újdonságként biotermékek és reform-élelmiszerek, szőlészeti-borászati bemutató, valamint exkluzív kerti bútor kínálat várja az idelátogatót, mesterségek utcája, orchidea kiállítás, virágkötészet, szaktanácsadás, növénymegőrző, játszóház és gyermekrajz pályázat, tombola egészíti ki a programokat.

Belépőjegy (teljes árú) 1000 Ft, családoknak, diákoknak, és nyugdíjasoknak 600 Ft.
Családi jegy (2 felnőtt max. 3 gyerek): 2500 Ft.
A Match áruházakban kapható ajándékkupon beváltása esetén a rendezők további 10 % kedvezményt biztosítanak.

A kiállítás színhelye:
Budapest Corvinus Egyetem – Budai Arborétum, Budapest, XI. ker., Villányi út 29-43.

24. alkalommal díjazták a legvirágosabb magyar településeket
Több, mint 300 település közül idén Veszprém és Lajoskomárom nyerte el a Virágos Magyarország környezetszépítő verseny fődíját... tovább
Európai díjkiosztó ünnepség Podcetrtekben
Európa kilenc országának és több mint háromszáz képviselőjének részvételével a szlovéniai Podcetrtek településen ünnepélyes keretek között... tovább
Borbás Marcsi a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny új fővédnöke
A Magyar Turisztikai Ügynökség marketingkommunikációért felelős vezérigazgató-helyettese... tovább